מתכונים

פופקורן בטעם כרמל ובוטנים

פופקורן בטעם כרמל ובוטנים

מחממים שמן על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים בוטנים לשמן החם. מיד לאחר מכן מוסיפים פופקורן מוכן , סוכר לבן, סוכר חום, וסירופ מייפל. מערבבים ברציפות עד שהפופקורן מוכן, ולאחר מכן מסירים במהירות מהאש. מרוקנים מייד את הפופקורן ונותנים לו להתייבש.

המשך קריאה
0
  7299 Hits
7299 Hits

פופקורן תימני

פופקורן תימני

איזה כיף.  לכל התימנים שבנו ולכל אוהבי הטעם התימני:

יש להכין פופקורן לפי ההוראות ולהוסיף 1-2 כפות חוויג'  של מרק לפי הטעם בשלב הערבוב.

להוסיף מלח לפי הטעם.  יוצא פופקורן עשיר טעים.  חטיף מדהים שעולה בטעם על כל הטעמים המלאכותיים.

 

 

המשך קריאה
2
  8930 Hits
8930 Hits

גרעיני פופקורן של הקולה מבגדד

גרעיני פופקורן של הקולה מבגדד

בביקורי התכופים בשופרסל במודיעין הבחנתי שליד עמדת הפיצוחים המופעלת על ידי זכיין של הקולה מבגדד. בד"כ איננו סוקרים מותגי פופקורן שהציבור הרחב אינו יכול להשיגו, אבל בשל חביבותו של המוכר בעמדה התפתתי, הסתקרנתי  ורכשתי שקית גרעיני פופקורן במיוחד לאחר שנאמר לי שמדובר בתוצרת ישראל. המחיר ברף הגבוה של מחירים כ -11 ש"ח לקילו. לאחר ההכנב התקבל פופקורן בגודל קצת יותר קטן מהפופקורן של מיה\ יותר פריך ובעל טעם יותר חזק.  מומלץ אבל מאחר ואיננו יכולים לומר מאיזה batch או משלוח הפופקורן  מגיע ( אין עליו תאריך תפוגה ) ההמלצה היא כללית בלבד.

 

המשך קריאה
2
  14266 Hits
14266 Hits

הכנת פופקורן בשמן קנולה בכבישה קרה

הכנת פופקורן בשמן קנולה בכבישה קרה

שמן בריאותי - לאחרונה ניתן להשיג שמן קנולה בכבישה קרה. שמן בכבישה קרה  עשיר בחומצות שומן  אומגה 3.  

אומגה 3 הינו רכיב חיוני בצריכת המזון והוא מועיל לפעולת הגוף בעשרות דרכים.  שמן קנולה מזוכך שאינו בכבישה קרה מכיל פחות אומגה 3 מאחר החומצה מתפרקת בתהליך הזיכוך וכן גם הדבר בטיגון. הבשורה הטובה היא שמאחר וטיגון הפופקורן בסירפופ מהיר הרבה יותר מכל סיר אחר, כמות האומגה 3 המתפרקת הינה קטנה משמעותית מהכנת פופקורן באמצעי אחר. בנוסף לכף הכנת פופקורן בשמן קנולה בכבישה קרה מעניקה לפופקורן גוון צהבהב ויפה.   

המשך קריאה
1
  17144 Hits
17144 Hits

מלח ישראלי בשוק

מלח ישראלי בשוק

היום באמת הופתעתי...עברתי בפיצוחיה נידחת ומצאתי מציאה. "מלח לפופקורן כמו בקלנוע" כך כתוב באריזה הביתית. אמרתי לעצמי למה לא לנסות? רכשתי  האריזה הקטנה . לא מצויין על האריזה
משקל - אז שקלתי ויצא משהו כ-120 גרם כולל האריזה - נראה שמדובר ב- 100 גרם של מוצר.

כשר

לעניין הטעם -  - טעים ולא דומיננטי מידי.

כל הכבוד על היוזמה

 

גיורא

 

 

 

 

המשך קריאה
1
  13641 Hits
מתוייג ב:
13641 Hits

פופקורן בטעם וואסאבי

פופקורן בטעם וואסאבי

​בטח אתם מכירים את האפונה בטעם וואסבי הנמכרת כמעט בכל חנות פיצוחים. ובכן ניסיתי לעשות פופקורן בטעם וואסבי

ובכן קניתי אבקת וואסבי  בפעמים הראשונות בזקתי קצת אבקה על הפופקורן המוכן. הטעם טעים אבל מורגש שהוא לא מתערבב כראוי בטעם הפופקורן. לאחר מכן נסיתי להכניס את האבקה כחלק מתהליך ההכנה. מתברר שהאבקה נשרפת די מהר. לכן ניסיתי להכניס את האבקה ממש בסופ ההכנה (15-20 שניות אחרונות)ץ  הריח עצמו לא ממש מגרה אבל הטעם לא רע. אני עדיין מחפש את המתכון המושלם בעזרת הוואסבי. אם למישהו יש רעיונות נוספים - נשמח לשמוע.

המשך קריאה
0
  2547 Hits
מתוייג ב:
2547 Hits

פופקורן חריף

פופקורן חריף

ממש מהפיכה! כבר כמה ימים שאני משתמש במתכון, מאחר וזה ממש ממכר: פשוט מאוד יש לחתוך 4-5 פרוסות מפלפל חריף ולזרוק לסיר לפני הפופקורן.  ממשיכים עם הכנה רגילה והמלחה לאחר ריקון הסיר.  הבעייה שעדיין לא פתרתי היא מידת החריפות: אנו לא יודעים מה מידת החריפות של כל פלפל - יתרה מזאת הקצה החד של הפלפל הוא בדרך כלל פחות חריף מהחלק הקרוב לגבעול (פטוטרת) - כך שיש לשים לב למידת החריפות.

אזהרה !  לאחר ההכנה ו/או לאחר האכילה יש לשטוף ידים היטב עם סבון. במידה ולא תעשו זאת ותגעו בעיניים - תרגישו זאת טוב טוב.

 

 

 

 

המשך קריאה
0
  3177 Hits
מתוייג ב:
3177 Hits