מתכונים

לפי מחקר של אוניברסיטת סקרנטון המוניטין של פופקורן כחטיף מזון בריא עלה לאחרונה בכמה דרגות כאשר מדענים דיווחו לאחרונה כי הוא מכיל יותר חומרים נוגדי החמצון בשם "פוליפנולים" מאשר פירות וירקות.

החוקרים גילו כי בקליפה של גרעיני הפופקורן -חלק שכולם שונאים בשל נטייתה להיתפס בשיניים - למעשה יש את הריכוז הגבוה ביותר של פוליפנולים וסיבים תזונתיים. " מגיעות לקליפות האלה יותר כבוד " אומר ד"ר ג'ו וינסון "הם ממש גושי זהב תזונתיים".

המשך קריאה