מתכונים

גודל גופן: +

שקיות פופקורן במיקרוגל

אריקה היל חשפה בחדשות הלילה של -CNN, ראיות לכך שפופקורן במיקרוגל עשוי להזיק לבריאות שלכם. בכתבה התגלה כי חומצת Fluorooctanoic נמצאה רמות גבוהות בשקיות מיקרוגל של פופקורן.

 

חומצת Fluorooctanoic , אשר מוספת לשקיות פופקורן במיקרוגל ומהווה ציפוי עמיד, מתפרקת על פופקורן כאשר השקית מתחממת, ולאחר מכן היא נספגת לתוך זרם הדם ונשארת שם זמן רב. חומר כימי זה התגלה כמסרטן בחיות מעבדה. ה-FDA

בוחן את השפעת החומר הכימי זה לעומק.

 

בנוסף לבעיה לעיל, הסוכנות להגנת הסביבה (EPA) לומדת בעיה אחרת הקשורה לתבלין החמאה בשקיות המיקרוגל. לפי דו"ח של NDTV.com : "נמצא כי חשיפה מאדים של תבלין החמאה בשקיות מיקרוגל של פופקורן, קשורה למחלות ריאה נדירה בה נדבקו עובדים במפעלים במיזורי, אילינוי, איווה נברסקה." החברות המיצרות חומרי טפלון כימיים מזיקים, הצהירו שהן יפסיקו את הייצור עד לשנת 2015.

 

אז מה אפשר לעשות בינתיים? פופקורן בסיר!

מקור: גסי ריי www.associatedcontent.com

 

2
מתי להוריד את סיר הפופקורן מהכיריים?
הפופקורן לא פריך?

Related Posts