מתכונים

גודל גופן: +

הפופקורן לא פריך?

 

איך מקבלים פופקורן פריך? קריספי?

בגרעיני הפופקורן ישנה לחות שגורמת להם להתפוצץ בעת החימום. איך אנו יכולים לצמצם את הלחות ולקבל יותר פריכות , קריספיות לאחר הקליה?

 

מאחר וישנם מספר משתנים התלויים בעוצמת הכיריים, סוג הפופקורן וכמות השמן, מובאים להלן מספר צעדים העשויים לצמצם את הלוחת ולהגביר את הקריספיות :

 

1. יש לוודא שאתם משתמשים בסוג טוב של פופקורן.

2. יש לוודא שהקיטור יוצא בעת הקליה דרך הפתחים. ניתן לפתוח חריץ של דלת המכסה על מנת להגביר את האיורור.

3. למרות שהקליה דורשת חום רב, ישנם כיריים עם מבערי טורבו המגיעים לביקוע בתוך 60 עד 75 שניות. במקרה שכזה יש להוריד קצת את עוצמת האש על מנת לתת לגרעינים להתבשל קצת יותר. זמן ביקוע אופטימלי הוא בערך 90 שניות.

4. יש להוריד את כמות השמן במידה ואוכלים מיד. לצריכה מאוחרת יותר נא להגדיל את כמות השמן.

 

1
שקיות פופקורן במיקרוגל
באיזה שמן כדאי להשתמש בהכנת פופקורן?

Related Posts