מתכונים

גודל גופן: +
נבחרים 

עוד בנושא פריכות

עוד בנושא פריכות

הגיעה אלי השאלה הבאה:

שלום רב,

סוף סוף אני מוצא מקום לשאלה מקצועית -
בתור מכור לפופקורן רכשתי לאחרונה מכשיר פופקורן שנראה כמו הגירסה המוקטנת של המכונות באולמות הקולנוע. התחלתי לרכוש גרעינים מהמותגים "סוגת" ו-"מיה", וניסיתי עם שמן תירס וקנולה (בנפרד כמובן).
משום מה, הפופקורן יוצא לי אומנם גדול ותפוח אבל בזמן האכילה הם הופכים ל"שטוחים" , כאילו אני לועס פלסטיק! אני לא מבין למה אני לא מצליח להגיע לרמת הפופקורן האוורירי והמתפצח בדיוק כמו בקולנוע? מישהו יכול לספק לי הסבר או טיפ בנידון?
תודה רבה

חימי

 

ובכן מצד אחד כנראה יש אחוז גבוה של לחות בגרעינים אבל מאידך זה גם סימן שהם טריים. מה שאני הייתי עושה זה להוסיף קצת שמן לפצח על חום גבוה אך בעיקר לרוקן מיד את הסיר ולתת לפופקורן לנוח דקה או שתיים.

בהצלחה.

גיורא

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE HE

0
איכות גרעיני פופקורן דצמבר 2015
מלח ישראלי בשוק

Related Posts