מתכונים

גודל גופן: +

פופקורן בטעם צ'ילי מתוק

פופקורן בטעם צ'ילי מתוק

איזה יופי של שילוב: חריף מתוק ומלוח. רוצים להכניס קצת "פלפל" לטעם? הוסיפו בשלב ההכנה כף אחת או שתיים של צ'ילי מתוק. יש להוריד את האש לדרגת בינונית-גבוהה ולקחת בחשבון שזמן ההכנה מתארך קצת. להקפיד לסובב כל הזמן כדי שהגרעינים לא ידבקו לסיר.

בגמר ההכנה יש לרוקן ולהוסיף מלח על פי הטעם. יוצא פופקורן קצת חריך, קצת מתוק וקצת מלוח אך בעיקר מאוד קראנצ'י. 

שימו לב שלמרות הסוכר ברוטב - הסיר נשאר נקי.

 

0
איכות גרעיני פופקורן חורף 2013
אריזה חדשה לפופקורן של סוגת

Related Posts