מתכונים

גודל גופן: +

שוקולד פפופקורן בר

 

המצרכים

  • חפיסת שוקולד חלב מפורר לחתיכות
  • כפית תמצית וניל
  • רבע כוס חמאה או מרגרינה
  • 6 כוסות פופקורן מוכן
  • רבע כוס סירופ תירס בהיר
  • חצי כוס קוקוס טחון
  • חצי כוס אבקת סוכר

 

 

כ 45 דקות לפני ההגשה מבשלים את חתיכות שוקולד, החמאה וסירופ תירס על חום גבוה למשך 3 - 4 דקות תוך כדי ערבוב עד להמסת השוקולד.

מוסיפים את אבקת סוכר ותמצית וניל, לאחר מכן מוסיפים את הפופקורן והקוקוס לתערובת השוקולד.

מערבבים בעדינות על לקבלת מרקם אחיד.

יוצקים לתבנית אפייה משומנת ונותנים להתקרר.

נועלים את הדלת שלא יבואו אורחים ובתאבון.

 

0
פופקורן בטעם שום
פופקורן ישראלי!

Related Posts