מתכונים

גודל גופן: +

פופקורן ישראלי!

נמאס לכם כל ערב לאכול את אותו הטעם?
חברים, אני שמח לבשר שמצאתי מתכון מצויין לפופקורן. מתכון המתאים לטעם הישראלי: לא אין מדובר בפופקורן בטעם חומוס אלא, שימו לב:

פופקורן בטעם זעתר


פופקורן עם קצת מלח ועם הרבה זעתר הוא שילוב שהולך מצויין. הטעמים משתלבים משלימים זה את זה בצורה יוצאת מן הכלל.

להכנה:

  • 3 כפות שמן
  • 2 כפות זעתר
  • חצי כוס גרעיני פופקורן
  • מלח לפי הטעם


להדליק את הכיריים על חום גבוהה, להכניס את השמן, הזעתר והפופקורן ולסובב.
להמתין כדקה וחצי את גמר הפיצוח.
לרוקן לקערה

להוסיף מלח לפי הטעם.

שימו לב - יש להמתין לפחות 2 דקות עד שהלחות תצא. בזעתר ישנו לחות נוספת כך שחייבים להתאפק ולא לזלול עד לייבוש וקבלת פריכות.


הצלחה מובטחת!

0
שוקולד פפופקורן בר
פופקורן עם חמאת בוטנים

Related Posts