מתכונים

גודל גופן: +

פופקורן זעתר

 

נמאס לכם כל ערב לאכול את אותו הטעם? חברים, אני שמח לבשר שמצאתי מתכון מצויין לפופקורן. מתכון המתאים לטעם הישראלי: לא אין מדובר בפופקורן בטעם חומוס אלא, שימו לב:

 

פופקורן בטעם זעתר

 

פופקורן עם קצת מלח ועם הרבה זעתר הוא שילוב שהולך מצויין. הטעמים משתלבים משלימים זה את זה בצורה יוצאת מן הכלל.

 

 

להכנה:
3 כפות שמן
2 כפות זעתר
חצי כוס גרעיני פופקורן
מלח לפי הטעם

 

 

 

להדליק את הכיריים על חום גבוהה, להכניס את השמן, הזעתר והפופקורן ולסובב.
להמתין כדקה וחצי את גמר הפיצוח.
לרוקן לקערה
להוסיף מלח לפי הטעם.

 

שימו לב - יש להמתין לפחות 2 דקות עד שהלחות תצא. בזעתר ישנו לחות נוספת כך שחייבים להתאפק ולא לזלול עד לייבוש וקבלת פריכות.

 

הצלחה מובטחת!

 

1
פופקורן מתוק
גרעיני פופקורן - מגה מול סוגת סתיו 2011

Related Posts