מתכונים

פופקורן בטעם וואסאבי

פופקורן בטעם וואסאבי

​בטח אתם מכירים את האפונה בטעם וואסבי הנמכרת כמעט בכל חנות פיצוחים. ובכן ניסיתי לעשות פופקורן בטעם וואסבי

ובכן קניתי אבקת וואסבי  בפעמים הראשונות בזקתי קצת אבקה על הפופקורן המוכן. הטעם טעים אבל מורגש שהוא לא מתערבב כראוי בטעם הפופקורן. לאחר מכן נסיתי להכניס את האבקה כחלק מתהליך ההכנה. מתברר שהאבקה נשרפת די מהר. לכן ניסיתי להכניס את האבקה ממש בסופ ההכנה (15-20 שניות אחרונות)ץ  הריח עצמו לא ממש מגרה אבל הטעם לא רע. אני עדיין מחפש את המתכון המושלם בעזרת הוואסבי. אם למישהו יש רעיונות נוספים - נשמח לשמוע.

המשך קריאה
0
  2532 Hits
מתוייג ב:
2532 Hits

פופקורן חריף

פופקורן חריף

ממש מהפיכה! כבר כמה ימים שאני משתמש במתכון, מאחר וזה ממש ממכר: פשוט מאוד יש לחתוך 4-5 פרוסות מפלפל חריף ולזרוק לסיר לפני הפופקורן.  ממשיכים עם הכנה רגילה והמלחה לאחר ריקון הסיר.  הבעייה שעדיין לא פתרתי היא מידת החריפות: אנו לא יודעים מה מידת החריפות של כל פלפל - יתרה מזאת הקצה החד של הפלפל הוא בדרך כלל פחות חריף מהחלק הקרוב לגבעול (פטוטרת) - כך שיש לשים לב למידת החריפות.

אזהרה !  לאחר ההכנה ו/או לאחר האכילה יש לשטוף ידים היטב עם סבון. במידה ולא תעשו זאת ותגעו בעיניים - תרגישו זאת טוב טוב.

 

 

 

 

המשך קריאה
0
  3169 Hits
מתוייג ב:
3169 Hits